Sidor

lördag 28 maj 2011

3 juni -VINN EN GOODIEBAG FYLLD MED PRODUKTER FRÅN HAWAIIAN TROPIC



Tävling hos ELIN SANDGREN i samarbete med Hawaiian Tropic.
Goodiebagen inehåller;
1. Hawaiian Tropic Protective Sun Lotion Ger ett aktivt solskydd för alla hudtyper. Innehåller en speciell blandning av exotiska ingredienser som vårdar och skyddar huden mot solens skadliga UVA & UVB-strålar. Denna lotion är vattenfast upp till fyra timmar.
2.Hawaiian Tropic Tanning Oil Innehåller en perfekt blandning av exotisk flora, frukt och naturliga ingredienser. Dessa oljor är kända för att ha en överlägsen formula! Den klassiska Hawaiian Tropic-doften är världsberömd och konstant eftersökt!
3. Hawaiian Tropic Coconut Tanning Oil Har en unik doft från mango, papaja, kukui, och passionsfrukt. Allt som du förknippar med en underbar semester i solen. Den ger dig naturens rikaste återfuktande blandning för dig med en bra grund-solbränna.
4. Hawaiian Tropic Cool Aloe vera Aftersun Tillför massvis med fukt och lugnar huden som utsatts för stark sol. Gjord på de friskaste Aloe Vera (98%-ig) med tillägg av vitamin E som återfuktar på djupet och revitaliserar huden. Hjälper till att bevara din solbränna.
5. Hawaiian Tropic Happy Hawaiian Holydays Den intensivt återfuktande, rika formula hos denna body butter kan användas varje dag och hjälper till att bevara hudens hälsosamma utseende. Berikad på mangosmör, sheasmör, kakaosmör och avokadoolja för att hjälpa till att bevara din solbränna längre.
6. Hawaiian Tropic Moustring Lip gloss Ger dig förföriskt vackra läppar och upp till 12 timmars återfuktning med ett bredspektrum UVA & UVB-skydd (SPF 25).

Vinnaren utses den 3 Juni!

Bloggen är numera lösenordsskyddad så vem vinnaren är får vi inte reda på...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad har du för intressant att säga...