Sidor

onsdag 21 december 2011

23 dec - Vinn träningskläder, skruvdragare och ansiktsprodukterJag är med och tävlar hos SPARK I BAKEN där man kan vinna:

Icebreaker gör sköna och bra träningskläder i merinoull som du inte behöver tvätta lika ofta som vanliga träningskläder. Nu kan du vinna ett set bestående av en snygg topp, sköna capribyxor och strumpor. Kittet är värt ca 1800 SEK. Och storleken på setet jag tävlar ut är MEDIUM.

Skruvdragaren IXO är världens mest sålda skruvdragare och perfekt för dig som behöver en skruvdragare då och då för att sätta upp en tavla, montera ihop möbler eller varför inte ett eget påhittat projekt? Inför julen 2011 släpps en designad Limited Edition av den populära IXO Vino som är skruvdragaren kombinerad med en vinöppnare! Perfekt present till dig som behöver en smidig och lättanvänd skruvdragare som inte tar plats samtidigt som du kan använda den på festen som ett kul partytrick. Vinnaren får: En IXO Vino, skruvdragare och vinöppnare med tre olika designade vinöppnare i fin julpresentbox.

Smörj in ditt ansikte och ta hand om din hud med Nivea Visage Aqua Q10. Vinnaren får ett set med NIVEA Q10 Plus Day Care, NIVEA Q10 Plus Night Care och NIVEA Q10 De-Puffing Eye Roll-on.

Senast fredag 23 dec

grattis
Bosch skruvdragare med vinöppnare
Johanna Hellberg

Träningskläder från Icebreaker
Jennie Kastberg

Nivea-kit
Lina Björklund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad har du för intressant att säga...